kipa90.com! Juniorit 2009 B-Tytöt

  

B-TYTÖT 

Susirajan Mailan kotisivuille tästä

15.01.2009 KiPa, ViU  ja JoMa yhteisjoukkueella ensi kesän B-tyttöjen superpesikseen Maakunnan seurat Kiteen Pallo, Viinijärven Urheilijat ja Joensuun Maila yhdistävät voimansa naispesäpalloilussa. Nuoremmissa junioreissa seuroilla on omia joukkueita, mutta B-tytöistä lähtien seurat esiintyvät solmitun yhteistyösopimuksen mukaan saman lipun alla Kolme seuraa muodostavat pelaajistaan yhteisen joukkueen, joka pelaa kesällä B-tyttöjen Superpesiksessä.

Joukkueen talous on Viinijärven Urheilijoitten kirjanpidossa, mutta se esiintyy kesällä omalla ilmeellään ja nimellä Susirajan Maila, lyhyesti SurMa. Tyttöjen joukkue pelaa lisäksi ViU:n nimellä naisten ykkössarjaa. Tällä tavalla saadaan nuorille pelaajille riittävästi kehittäviä pelejä.
 Joukkue pelaa kotiottelunsa pääsääntöisesti Viinijärvellä, mutta esiintyy myös Kiteellä ja Joensuussa.

Yhteistyö naisten puolella on välttämätöntä, että pystymme tulevaisuudessakin pitämään Pohjois-Karjalassa kilpailukykyisen joukkueen, B-tyttöjen joukkueen pelinjohtajana ensi kaudella toimiva Ari Pennanen selvittää.  KiPan, ViU:n ja JoMan B-tyttöjen joukkueen valmennuksesta vastaavat Kimmo Kaukoranta, Matti Holopainen ja Laura Ikonen. Harjoituksia on 3-4 kertaa viikossa Joensuu Areenassa ja Jyrin hallissa, Ylämyllyllä. Muutama pelaaja harjoittelee myös ViU:n superin ringissä. Kiteeläiset käyvät Joensuussa kerran viikossa ja osallistuvat leireille. Muuten heidän harjoittelunsa tapahtuu omalla paikkakunnalla. 

B-tyttöjoukkueessa harjoittelevat: Iina Ahokas, Henna Hakulinen, Maria Hakulinen, Helmi Holopainen, Henni Huohvanainen, Merja Kähkönen, Iina Lievonen, Anna Loimusalo, Tiina Martikainen, Saara Palomäki, Anu Salmelainen, Eveliina Smolander, Emmi Vartiainen, Julia Vattulainen ja Soja Westersund.
 

 

B-tyttöjen lohkojaot

28.01.2009
Tyttöjen Superpesiksen lohkojaot 2009:

Lohko A
Ilmajoen Kisailijat 1
Ilmajoen Kisailijat 2
Lapuan Virkiä 1
Lapuan Virkiä 2
Peto-Jussit, Seinäjoki
Reisjärven Pilke
Toholammin Urheilijat
Ylihärmän Pesis-Junkkarit

Lohko B
Haapajärven Pesä-Kiilat
Kempeleen Kiri
Oulun Lippo Juniorit
Pattijoen Urheilijat
Tyrnävän Tempaus
Susirajan Maila (ViU, KiPa-90, JoMa)
Vuokatin Veto

Lohko C
Hyvinkään Tahko
Laitilan Jyske
Kinnarin Pesis 2006, Järvenpää/Päiväkummun Pesis, Vantaa
Loimaan Palloilijat, Junioripesis
Pesä Ysit, Lappeenranta
Puna-Mustat, Helsinki
Turku-Pesis

Lohko D
Fera, Rauma
Hämeenkyrön Räpsä
Kankaanpään Maila
Jyväskylän Pesis
Pesäkarhut, Pori 1
Pesäkarhut, Pori 2
Ruoveden Pirkat

Tyttöjen Superpesiksen sarjajärjestelmä 2009:

Runkosarja pelataan neljässä alkulohkossa kaksinkertaisena runkosarja. Jokaisen lohkon 1. ja 2. sijoittuneet joukkueet pääsevät suoraan jatkosarjaan. Lisäksi A- ja B-lohkon sekä C- ja D-lohkon 3. sijoittuneet joukkueet pelaavat ottelupareina kahdesta muusta jatkopaikasta. Ottelut pelataan runkosarjassa enemmän pisteitä ottelua kohden keränneen joukkueen kotikentällä paras yhdestä järjestelmällä (jos ko. joukkueilla on sama pistemäärä ottelua kohden runkosarjassa, ratkaisee kotiedun ensin 3 pisteen voitot ottelua kohden, sen jälkeen voitetut ottelut ottelua kohden ja edellisten ollessa tasan kaikkien otteluiden juoksuero runkosarjassa ja sen ollessa tasan arpa).

Runkosarjan lohkojen kaksi parasta joukkuetta ja kaksi parasta lohkokolmosta pelaavat yksinkertaisen kymmenen joukkueen jatkosarjan. Runkosarjan lohkojen 1. sijoittuneet sekä paras lohkokakkonen (paras lohkokakkonen on runkosarjassa eniten pisteitä ottelua kohden saanut joukkue) saavat jatkosarjaan viisi kotiottelua. Mikäli ko. joukkueilla (lohkokakkoset) on sama pistemäärä ottelua kohden runkosarjassa, ratkaisee kotiedun ensin 3 pisteen voitot ottelua kohden, sen jälkeen voitetut ottelut ottelua kohden ja edellisten ollessa tasan kaikkien otteluiden juoksuero runkosarjassa ja sen ollessa tasan arpa).

Jatkosarjan 1. sijoittunut joukkue kohtaa välierissä jatkosarjan 4. sijoittuneen joukkueen ja jatkosarjan 2. sijoittunut joukkue kohtaa välierissä jatkosarjassa 3. sijoittuneen joukkueen. Ottelut pelataan paras kolmesta järjestelmällä ja kotietu on jatkosarjassa paremmin sijoittuneella joukkueella.

Välierien voittajat kohtaavat loppuottelussa ja välierien häviäjät pronssiottelussa. Ottelut pelataan paras kolmesta järjestelmällä ja kotietu on jatkosarjassa paremmin sijoittuneella joukkueella.  

 


VkMaTiKeToPeLaSu
1827 28 29 30 01 02 03
1904 05 06 07 08 09 10
2011 12 13 14 15 16 17
2118 19 20 21 22 23 24
2225 26 27 28 29 30 31
2301 02 03 04 05 06 07
Kotiottelu
Vierasottelu
Muu merkintä