kipa90.com! Juniorit 2009 E-Tytöt

E-Tytöt 2009 (97-98 synt.)

Valmentaja/Pelinjohtaja: Seppo Hakulinen 0400 214 858

Joukkueenjohtaja: Juha-Pekka Ikonen 050 522 1312 (JPVT)

E-tytöt 2009

Harjoitusvuoro: ma 19.30-21 ja to 18-19.30 Hutsin kaukalonpohja

 

                 Kiteen Pallon E-tyttöjen turnauspelit   Kipan E-tytöt olivat voittoputkessa 23.5.2009 pelatussa turnausotteluissa Tohmajärvellä. Otteluissa oli joukkueet Siilinjärveltä, Viinijärveltä, Tohmajärveltä ja Kiteeltä. Tunnolliset talven ja kevään harjoitukset tuottivat tulosta valmentajien Seppo Hakulisen ja Juha-Pekka Ikosen komennossa.

Kipan tytöt voittivat kaikki ottelut. Päivän viimeisin ottelu Siipen kanssa oli alussa kiihkeä sekä pelikentällä että huoltojoukoissa. Liekkö ollut ukkosta ilmassa. Kolmannessa vuoroparissa Kiteen tytöt pääsivät pelijuonesta kiinni ja voittivat reilusti.

  Tulokset Kipa-Topo 19-7, Kipa-Viu 25-7, Kipa-Siipe 19-8.

---------------------------------------------------------------------

Turnaus Kuusankoskella

 Sunnuntaina 14.6.09 Kiteen pallon E- Tytöt matkustivat kauden pisimmälle aluesarjan turnausmatkalle Kuusankoskelle.Aikaisesta lähdöstä huolimatta matkaan lähdettiin ajoissa ja oikein pirteinä. Turnausvastustajat olivat PesäYsit Lappeenrannasta, Puhti Kuusankoskelta ja Haminan Palloilijat.

 Ensimmäisenä pelattiin PesäYsejä vastaan. Kipa oli voittanut joukkueen edellisenä viikonloppuna pelatussa Lappeenrannan leiripelissä. Pelin alussa aamun pirteys oli hieman kadoksissa ja vastustaja tuntui edellistä viikonloppua hankalammalta. Vähitellen peli alkoi kuitenkin sujua ja päättyi lopulta murskalukemin 32-9 Kipan voitoksi. Turnauksen toinen peli oli isäntäjoukkue Kuusankoskea vastaan. Myös Kuusankoski oli tuttu vastustaja Lappeenrannan leiriviikonlopulta. Peli eteni tälläkin kertaa melko tasaisena kuten edellisenäkin viikonloppuna, ja päättyi lopulta Kiteen tyttöjen voittoon juoksuin 18-14. Sunnuntain viimeinen vastustaja Hamina oli etukäteen ajatellen päivän tiukin, koska peli Haminaa vastaan oli päättynyt edellisenä viikonloppuna tasalukemiin. Lisäjännitystä peliin antoi myös se, että E- tytöt pelasivat ensimmäistä kertaa kolmen palon kilpasarjan säännöillä. Asiasta oli sovittu etukäteen Haminan joukkueen kanssa, sillä molemmat joukkueet pelaavat Siilinjärven Tenavaleirillä kesä- ja heinäkuun vaihteessa kilpasarjassa. Kolmen palon systeemi ei peliä lamaannuttanut, vaan voitto Haminasta tuli kuuden vuoroparin pelissä lukemin 14-3.

 Matkaan lähdettiin aamulla Kiteen lämpimästä säästä kesävaatetuksessa ja hieman yllätyksenä perillä tuli se, että säätiedotuksesta poiketen Kuusankoskella olisikin tarvittu tuulipukua. Sateelta kuitenkin säästyttiin ja turnaustuliaisena oli varmasti paljon uutta pelikokemusta ja hyvä mieli sekä pelaajatytöillä että pelinjohdolla.

 


Junioreiden pelikalenteri saatavilla myöhemmin!

Junioreiden pelikalenteri nähtävillä myöhemmin