kipa90.com! Matto -projekti

Matto-projekti...

...on saatu onnelliseen päätökseen!

Kiteen Pallon juniorit lahjoittivat talkoilla valmistetun ja vanhoista pelipuvuista ideoidun maton talkookauden päättäjäisjuhlassa kiitokseksi Pasi Piriselle kaikesta siitä suurenmoisesta työstä, mitä Pasi on tehnyt kiteeläisen pesäpallojuniorityön eteen. Varainhankinta kiittää talkoojuhlassa lahjoitukseen avokätisesti osallistuneita talkoolaisia ja paikalla olleita yhteistyökumppaneita. Saadut varat tullaan käyttämään junioreiden hyväksi ja pääasia oli, että matto saatiin "hyvään kotiin"!

Jos mielenkiintosi heräsi projektia kohtaan vasta nyt, niin tutustu allaolevaan tekstiin, niin tiedät mistä puhuttiin!

Mattomies Pirre

 Kuva: Niilo Hirvonen

 

Mattoarkistosta pengottua... 

Kiteen Pallon juniorit uskovat vahvasti kierrätykseen ja "Eko"logiseen ja uudistavaan ajatteluun pesäpallossa ja varainhankinnassa. Seuran varastoihin oli aikojen kuluessa kertynyt valtava kasa vanhoja pelipukuja, joille on keksitty uusi elämä mattona tai useampana.

Pienellä ja tehokkaalla porukalle olemme leikanneet puvut matonkuteiksi ja tarkoitus on seurata projektin etenemistä tällä sivustolla. Kuka maton saa ja millä konstilla, se selviää tämän kesän aikana!

Ja kukas muu Matto-projektissa on vahvasti mukana kuin Sami "Eko" Partanen.

Pysy sivuilla!!

Fanimatto on nyt valmis!

 Kutenleikkuutalkoot Pienellä ja tehokkaalla porukalla päätimme tehdä selvää Kipan varastoihin kertyneistä vanhoista pelipuvuista ja kierrättää niitä vielä kerran, vaikkapa fanimattona. Kolmella saumurilla homma sujui ja helppoa kun oli, niin se onnistui kaikenikäisitä.
 Kasa valmiita kuteita Lopputuloksena meillä oli 13 kiloa valmista kudetta ja tarpeita useampaan mattoon. Siispä pelissä eteenpäin ja miettimään, millainen matto niistä syntyisi ja millainen tarina siihen liittyisi.  

Taikamaton Tiina
http://www.tiinantaikamatto.com/

Annoimme vapaat kädet "pelinjohtaja"Tiinalle, joka pyörittelee mattoja ja kuteita ammatikseen ja tekee niistä mitä haluaa. Tiinan Taikamatto on yritys Suorlahden vanhalla koululla ja sieltä tämän taikurin tavoittaa. Lisää tietoa osoitteesta
 Joukkue on valittu "Joukkue" on valittu ja näillä viuhkan väreillä lähdetään etenemään. Löytyy sisukasta siparia, koreaa kopparia,pirteän värikästä pesävahtia ja kaiken pohjalla luja luottamus Eko-kuteeseen. Ja kaiken kruunaa ripaus jokeria....
 Vuoroparin pituus Mattoon liitettiin tarina pesäpallopelin kulusta. Kaikkia värejä tarvitaan ja pohjana on harmaa kude, joka kuvastaa perusharjoittelua. Pelinkulkua ja moninaisuutta kuvaavat eri värit ja kun on pelattu niin pitkään, että taululla on kolme ruksia, vuoro ja värit vaihtuvat.
 Sponsoreita löytyy Oli elämys makailla pienenä räsymatolla ja tutkia tarkkaan, mistä kuteet olivat peräisin. Tässä matossa on mahdollisuus sijoittaa pukuja eri aikakausille ja joukkueille ja miettiä mainosten alkuperää. Ties vaikka löytyisi legendaarisia kohteita tai unohtumattomia elämyksiä vuosien varrelta.
 Uusiokäyttöä! Mielikuvituksella näistä tarpeista saisi aikaan vaikka mitä kierrätettävää uusiotavaraa... Miten olisi hauiksen lämmitin lahkeenlopusta tai aurinkolippa/hikipanta housun vyötäröstä? Ei tämä talkootyö ole aina niin totista puurtamista, vaan hauskaa olla pitää!
 Matto on valmis! Mutta matto on valmis ja se on nähtävillä Kiteen Rantakentällä superin otteluiden aikana. Matto on kokoa 160 x 220 cm ja sen kuviointi vaihtelee eripuolilla.

Toivomme mukaan yhteistyökumppaneita ja muita matosta kiinnostuneita tahoja.

Fanimatosta voi jättää kirjallisia tarjouksia joko Kipan toimistolle sähköpostilla osoitteeseen kiteenpallo@kipa90.com ja otteluiden aikana fanituotemyyntiin. Tiedusteluja voi tehdä toimiston numerosta 044 322 5230. Junioritoimikunnalla on oikeus hyväksyä ja hylätä tehdyt tarjoukset. 

Matosta saadut varata käytetään kokonaisuudessaan Kiteen Pallon junioritoiminnan hyväksi.

 

Kuvat ja teksti Kirsi Salmelainen


VkMaTiKeToPeLaSu
1827 28 29 30 01 02 03
1904 05 06 07 08 09 10
2011 12 13 14 15 16 17
2118 19 20 21 22 23 24
2225 26 27 28 29 30 31
2301 02 03 04 05 06 07
Kotiottelu
Vierasottelu
Muu merkintä