kipa90.com!

Uutiset

26.06.2008:

Superpesiskiertue “Road Show” Kiteen Torilla keräsi mahtavasti väkeä torstaina 26.6. klo 12 - 15

Katso tuoreet kuvat Kiteen Torilta  

- Täällä on hienosti porukkaa. Paljon enemmän kuin muilla paikkakunnilla tähän mennessä, kehui KiPastakin tuttu Superpesis Oy:n markkinointipäällikkö Jouko "Jokkeri" Palorinne  

Superpesiksen Road Show Kiteen torilla

Road Show kiertää 19 paikkakunnalla tekemässä suurelle yleisölle tutuksi Suomen kansallispeliä ja paikallista seuratoimintaa. Kiertueella esitellään pesistä ja uusimpia välineitä. Ohjelmassa on lisäksi pesisaiheisia kilpailuja, arvontoja sekä myynnissä mm. fanituotteita, käytettyjä välineitä. Junioiritoimikunnan kioski myös paikalla!

Torstaina 26.6. klo 12-15 kiertue esittäytyi Kiteen Torilla, alueella mukana Superpesis Oy, KiPa, Savonlinnan Puhelin, Vuokatti, IS-veikkaaja/Iltalehti, Varamiespalvelu, Rautia, Neste Oil, Veikkaus, Berner/Karhu, Termalin

Väkeä oli tungokseen saakka Kiteen torilla 

Tule tapaamaan suosikkiseurasi huippupelaajia ja kokemaan aitoa pesistunnelmaa! Voit myös testata alueella itsesi ja haastaa kaverisi: osuuko syöttö lautaseen, pysyykö pallo mailalla, mikä on heittotarkkuutesi? Sinulla on mahdollisuus voittaa kauden pääpalkintona oleva Suvi-vene tai muita mahtavia palkintoja.

Käy myös viereisellä K-Supermarket Kupiaisen parkkialueella KiPan jäätelökioskilla!

Urheilukanava on myös mukana kiertuetapahtumassa ja haastattelee paikalle saapuvia pesispersoonia, legendoja ja KiPan edustusjoukkueen pelaajia. Alueella nähdään myös KiPan julkkisvieras Tomek Valtonen. Urheilukanava televisioi suorana lähetyksenä illan superpesisottelun Kiteen Pallo - Joensuun Maila.

Haastateltavat nettiin ja urheilukanavalle, ohessa hiukan taustaa:

LEGENDA: Raimo Toropainen

Rami Toropainen tuomarina kesällä 2006 hyväntekeväisyysottelussa72-vuotias Rami on tehnyt pitkänuran kiteeläisen pesäpallon hyväksi. Yksi suurimmista meriiteistä oli alku kiteeläiselle junioritoiminnalle. Aloitti 1975 ensimmäiset viralliset ja ohjatut junioriharjoitukset ja samana vuonna juniorit osallistuivat ensimmäiselle leirille Helsingissä.

Vuonna 1972 Rami oli pelaajana nostamassa Kiteen Urheilijoita ensimmäisen kerran mestaruussarjaan. Tehtäviin kiteeläisen pesäpallon parissa vuosien varrella on kuulunut mm. pelinjohtaminen, kuuluttaminen, tuomarointi ja toimi juniorivalmentajana vielä pari vuotta sitten. Nykyään Rami on edelleen innokkaasti toiminnassa mukana ja toimii Superpesisotteluissa VIP-isäntänä”.

SEURAPERSOONA: Marja-Liisa Varonen

Marja-Liisa Varonen talkoissa kesällä 2006"62-vuotias kiteeläisen pesäpallon Äitee Marja-Liisa on ollut tiivisti mukana toiminnassa vuodesta 1975. Sysäys pesäpallon pariin tuli luonnollista tietä eli poikien Vesan, Pasin, Jukan ja Mikon otteluissa ja leireillä mukana huolto-/talkoohommissa.

Palkollisena Marja-Liisa aloitti Kiteen Pallossa 1997 eli kovimman buumin ollessa päällä. Työnkuvaan on kuulunut matkan varrella kaikkea laidasta laitaan mitä pesäpallo-ottelun järjestäminen vaatii. Intohimoinen pesäpallopersoona on nykyään seurassa kenttämestarina ja huristelee mönkijällä pitkin Rantakenttää. Jos vain suinkin aika sallii niin nähdään useasti myös vieraspeleissä”.

JULKKIS: Tomek Valtonen

Tomek hyväntekeväisyysottelussa kesällä 2006"28-vuotias Tomek on pelannut C-ikäiseksi asti pesäpalloa Kiteellä. Useita nuorten SM-mitaleja ja Itä-Länsi edustuksia kahminut Tomek lopetti pesäpallouransa C-poikien leirimestaruuteen ja siirtyi jääkiekon pariin. A-maajoukkueessakin edustustehtävissä ollut Tomek on nähnyt ja kokenut Ilveksen, Amerikan junioriliigan, Jokerit ja nykyään hän pelaa Ruotsissa Södertäljessä.

Tomek arvostaa kiteeläisiä nuoria ja paikkakuntaa ja tuo vuosittain Kiteelle huippukiekkoilijoita ohjaajiksi omalle Jääkiekkoleirille 30.6.-4.7. Leiriläiset ovat katsomassa perinteisesti Superinottelua, tänä vuonna ti 1.7. Kitee-Oulu ottelussa. Tomekilla on tuttuja kavereita superin joukkueessa, näin ollen yhteyksissä tulee oltua ja kiinnostusta KiPaa kohtaan on edelleen.”Takaisin

VkMaTiKeToPeLaSu
1827 28 29 30 01 02 03
1904 05 06 07 08 09 10
2011 12 13 14 15 16 17
2118 19 20 21 22 23 24
2225 26 27 28 29 30 31
2301 02 03 04 05 06 07
Kotiottelu
Vierasottelu
Muu merkintä