kipa90.com!

Uutiset

19.06.2008:

Raimo Bragge 26.6.2008 RantakentälläRaimo Bragge Kiteen Pallon pelinjohtajaksi

Kiteen Pallon seurajohto on vaihtanut pelinjohtoaan. Vesa Varonen siirtyy sivuun ja tilalle tulee mm. Imatran Pallo-Veikkojen ja osan kautta 2004 Joensuun Mailan pelinjohtajana toiminut imatralais-lähtöinen Raimo Bragge.

Tänä kesänä Bragge on toiminut Imatran Pallo-Veikkojen miesten Ykköspesiksen joukkueenjohtajana.

Sami Purmonen ylösnousseena Rantakentällä 26.6.2008Juhannuksen jälkeen on päätetty, että Sami Purmonen jatkaa kakkospelin-johtajana.
- "Nousin kolmantena päivänä ylös kuolleista",
totesi Purmonen 25.6. Koti-Karjala-lehdessä muutaman päivän potkujensa jälkeen.

Bragge johtaa KiPan peliä ensimmäisen kerran juhannuksen jälkeen 26.6. pelattavassa TV-ottelussa Joensuun Mailaa vastaan.

Ottelua edeltävänä yönä Bragge sai ensimmäisen tyttärensä poikajoukon jatkeeksi. Paljon onnea koko perheelle!

Hänen sopimuksensa kestää kauden 2008 loppuun.

Raimo Braggen mietteiliäisyys......vaihtuu voittojen kautta hymyyn
   Raimo Bragge keskittyy pelinjohtoon ja tulevat voitot nostavat hymyn 

Pohjois-Karjalan Radion haastattelussa 19.6. klo 15:15 Bragge totesi päätöksen tulleen todella nopeasti:
- Eilen puoleltapäivin oltiin yhteydessä ja päätös syntyi hyvin noipeasti. Jo viikon päästä on JoMa-ottelu ja tässä on juhannuskin välissä, joten ratkaisua ei voinut siirtää ensi viikkoon.
- Käyn nyt joukkuetta läpi. Nimet on jo opeteltu ja nyt selvitetään millaisia pelaajia kukin on. Joukkueesta puolet on hyvinkin tuttuja ja puolet - KiPan omat juniorit - ovat tuiki tuntemattomia.

- Vesa Varonen on vastanut myös isolta osin valmennuksesta ja nyt kun Vesa on sivussa, siirtyy luonnollisesti vastuuta minullekin. Minulla on kokemusta etenkin lajivalmennuksesta ja hyvä minun on jatkaa Vesa Varosen hyvää työtä. Valmennuksellistatietoa on myös kokeneemmilla pelaajilla. Huonosti harjoitellutta joukkuetta en saa, sen verran hyvin Veskua tunnen, kehui Bragge edeltäjäänsä.
- Aina eri henkilöt tuovat erilaiseta pelinjohtotyyliä ja erilaista ihmispolitiikkaa. Ei isoja, radikaaleja muutoksia ole tarvetta kerralla tehdä. Joukkueessa on sopivasti nuoruudenintoa ja kokemusta. Raimobraggemaista ilmettä joukkueeseen kyllä tulee, lupasi Bragge.

- KiPan puheenjohtaja Janne Taskisen kanssa keskustelin vain näistä pelinjohtoasioista. Isoja ratkaisuja nämä aina ovat ja kun kilpaurheilusta on kyse, niin menestyskin on varmaan takana, arvioi Bragge pelinjohtajan vaihdoksen syitä.
- Vuonna 2004 siirryin kesken kauden JoMan viuhkaan ja kerran olen IPV:nkin pelijohtoon tarttunut kesken talonrakennusvuoden, joten haasteita olen tottunut ottamaan vastaan. JoMassa oli hieman erilainen tilanne. Siellä oli vain 7 runkosarjapeliä jäljellä ja tavoitteena sarjapaikan säilyttäminen. Mikä onnistuikin, kertoi Bragge historiaa.

- Ensi torstain UTV-ottelun kamerat ei pelota, Kamerat ja ihmiset ovat kentän reunalle kuuluvaa rekvisiittaa, ei ne saa ainakaan pelinjohtajaa häiritä. Toivottavasti Rantakentälle tuleekin paljon väkeä kannustamaan KiPaa hyvään otteluun, päätti Bragge Pohjois-Karjalan Radion haastattelun.

- Tämä on kova haaste ja olen tykännyt ottaa haasteita ennenkin vastaan, tykkään kovista peleistä ja tämä tarjoaa sitä. KiPa on ollut aina seurana kiehtova, ja näen tämän itselleni hyvänä näytön paikkana ja mahdollisuutena.
- Kiteen yhteydenoton jälkeen avautui Superin portit ja pienen keskustelun ja harkinnan jälkeen päätin ottaa tilaisuuden vastaan.
- Tarkasti seuraan myös Redsien asioita ja kiinnostus siihen ei vähene. Operatiivisesti toimin nyt kuitenkin vain Kiteen Pallossa ja Superissa.
- Olen myös iloinen ja ylpeä, että imatralaista osaamista arvostetaan edelleen Superissa, tämä on lisäosoitus sille hyvälle työlle, mitä Imatralla on aina tehty, toteaa Bragge IPV:n sivuilla. 

(Kuvat 9.7.2007 KiPa-IPV-ottelusta)

Lue myös 20.6.2008 sanomalehti Karjalaisesta: KiPan nopea ratkaisu sopi Braggelle 

PS. Myös Vimpelin Vedon pelinjohtaja Matti Iivarinen jättää pestinsä. Uudesta nimeistä ei vielä tietoa...  

 Takaisin

VkMaTiKeToPeLaSu
1827 28 29 30 01 02 03
1904 05 06 07 08 09 10
2011 12 13 14 15 16 17
2118 19 20 21 22 23 24
2225 26 27 28 29 30 31
2301 02 03 04 05 06 07
Kotiottelu
Vierasottelu
Muu merkintä